OrsonTSI, przyjaciel mi załatwił w Czechach, ale na alledrogo znajdziesz oryginały za 11 zł + wysyłka np. http://allegro.pl/dekielki-dekle-sko...632936049.html
Dziwne pytania kupujących samochód !
Zwiń
X
-
Dziwne pytania kupujących samochód !
Wizyta jednego z jegomości mającego w zamiarze nabycie mojego pojazdu samochodowego skusiła mnie do przygotowania niniejszego posta. Nie jestem osobą, która handluje autami, dlatego być może to o czym będę pisał jest "normalną codziennością", ale do rzeczy. Chciałbym spytać, skąd biorą się tak dziwne pytania jak:
1 Czemu w aucie jest tak czysto, pewnie wysprzątał pan pod handelek ?
ODP: bo proszę Pana byłem w Skoda Lab Auto w Czeladzi w symulatorze dachowania i wiem co potrafi zrobić pozostawiona piłeczka tenisowa w czasie takiego zdarzenia
2 To gdzie pan załatwia sobie przeglądy do auta ?
ODP: Przegląd proszę Pana był dokonywany w stacji diagnostycznej, udam że nie rozumiem o co Pan mnie pyta.
3 Czy będzie panu przeszkadzać, jak podpiszę się na umowie za żonę jej podpisem ?
ODP: Tak i to na tyle, że ja takiej umowy nie podpiszę ?
4 Czemu tapicerka w aucie jest taka czysta i nie zniszczona - pewnie pana auto zalane było i pan wszystko wymieniał ?
ODP: Bo lubię porządek w aucie i sprzątam w nim raz na tydzień, kiedy się jeździ z dziećmi to obowiązek.
5 Czemu nie ma tylnego światła przeciwmgłowego ?
ODP: Bo to wersja z jedną taką lampą na tył.
6 Czy ładnie turbina gwizda ?
ODP: Turbina ma dawać moc a nie dźwięk.
7 Czemu klosze nie są powycierane, zadymione i popękane od lamp ?
ODP: Bo auto jest garażowane.
Najwidoczniej NIE BYŁEM przekonywujący, albowiem po ustaleniu ceny i dwugodzinnej negocjacji - klient stwierdził, że musi pokazać pojazd żonie - za którą przed chwilą chciał się podpisać.
WSPÓŁCZUJĘ TYM CO SPRZEDAJĄ I TYM CO NIE WIEDZĄ CZY CHCĄ KUPIĆ
-
-
Zamieszczone przez macherstudio6 Czy ładnie turbina gwizda ?
Turbina (TDI) pomimo dawania mocy ma jednak zdolności wokalne
Zamieszczone przez macherstudioWSPÓŁCZUJĘ TYM CO SPRZEDAJĄ I TYM CO NIE WIEDZĄ CZY CHCĄ KUPIĆ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfaziZamieszczone przez macherstudio6 Czy ładnie turbina gwizda ?
Turbina (TDI) pomimo dawania mocy ma jednak zdolności wokalne
Komentarz
-
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...9d4a06#1328939 tutaj sprzedający też musiał podac nawet powód sprzedazy :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Tony065, no wiesz co Ci powiem teraz jak o tym myślę, to faktycznie ANTY-Mirek niesamowity ze mnie ;-) i sew1981, też ma racje teraz z perspektywy czasu wygląda, jakby koleś na pośrednictwie chciał zarobić kupując dla kogoś ale za swoje pieniądze - stąd ta przysłowiowa "żona na umowie" której nie było.
Komentarz
-
-
macherstudio, dokładnie jakiś początkujący ćmojboy handlarz i chciał Cię w idiotyczny sposób na cenie zbić poprostu.
avocado, jaka żona....przecież to pic na wodę.
jak się dobrze wkręci w biznes, to wszystko w jego życiu będzie miało wartość handlową i zostanie mu taki nawyk, może "żonę" też sprzeda, jak będzie "dobra cena" :szeroki_usmiech :P
Komentarz
-
-
Znam temat jak sprzedawaliśmy Vectrę C :lol:
Auto miało 3 lata i coś około 30 tyś przebiegu.
Panie licznik kręcony
do weryfikacji w ASO
Panie bity
Weź miernik lakieru i weryfikacja w dowolnym serwisie
Panie czysty w środku i na zewnątrz - picowany
Nie, o auto się dba to i ładnie wygląda
Panie ale to benzyna
Ludzie to debile.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-